Webinaari 23.4: Paikkatietoalustan uudet palvelut

18.4.2019

Mitä kuuluu Paikkatietoalustan tekniselle toteutukselle? Tervetuloa webinaariin tiistaina 23.4. klo 10.30 kuulemaan Paikkatietoalustan betan uudistuksista.

Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön kehittäminen jatkuu, ja uusia palveluita julkaistaan niin kevään mittaan kuin syksylläkin.

Uusista palveluista ja Paikkatietoalustan kehityksen seuraavista askeleista kuulemme lisää webinaarissa tiistaina 23.4. klo 10.30 - 11.

Paikkatietoalustan teknisestä toteutuksesta vastaavan osahankkeen vetäjä Jani Kylmäaho kertoo muun muassa, millaisia uudistuksia syksyllä 2018 julkaistuun kehitys- ja koulutusympäristöön on tulossa. Saamme tietää myös, milloin pääsemme käyttämään kokonaan uusia palveluita, kuten satelliittikuvien tilauspalvelua, geokoodausrajapintaa ja monia aineistoja tarjoavia rajapintapalveluita. 

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä, joka löytyy tapahtumakalenterista.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.