Webinaari 26.11: Suomigrammi ja muut palvelut

21.11.2019

Hiljattain julkaistu tilastotyökalu Suomigrammi on herättänyt kiinnostusta. Tässä webinaarissa kuulemme Paikkatietoalustan teknisen kehittämisen tilanteesta ja uusista palveluista kuten Suomigrammista. Lisäksi syvennymme Paikkatietoalustan julkaistuihin ja tuleviin rajapintapalveluihin.

Paikkatietoalustan hankekausi lähenee loppuaan, mutta Paikkatietoalustan palvelukokonaisuuden kehittäminen ei lopu. Kehitys- ja koulutusympäristö jatkaa osoitteessa beta.paikkatietoalusta.fi, ja vähitellen valmistaudutaan myös tuotantoversion käyttöönottoon.

Kehitys- ja koulutusympäristöön julkaistaan uusia palveluita vaiheittain. Tässä webinaarissa Tekninen alusta -osahankkeen vetäjä Jani Kylmäaho Maanmittauslaitoksesta kertoo, missä nyt mennään.

Tutustumme muun muassa hiljattain julkaistuun maastotietojen tilastotyökalu Suomigrammiin ja katsastamme Paikkatietoalustan rajapintapalveluiden tilanteen. Avoimet ja muut rajapinnat, beta- ja tuotantoversiot – mitä nämä merkitsevät käyttäjän kannalta? Mitä rajapintapalveluita nyt on julkaistu ja miten niiden kehittäminen etenee?

Tervetuloa kuulolle tiistaina 26.11. klo 10.30!

Osallistu webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla linkkiä, joka julkaistaan tapahtumakalenterissa.